Programma WMUG NL bijeenkomst 17-6 bekend

wmug_logo_website_3For our WMUG NL members the following in Dutch / English…. 🙂

Op maandag 17 juni hebben we tijdens de tweede WMUG NL bijeenkomst Wally Mead op bezoek. Wally komt ons bijpraten over de Configuration Manager 2012 SP1 en de deze week gepresenteerde opvolger:  Configuration Manager 2012 R2. Ook komt Roel van Bueren ons vandaag in een technische sessie bijpraten over Setup Commander, de eerste officiele release wordt op deze WMUG NL bijeenkomst gepresenteerd. Vandaag kunnen we met trots het programma presenteren, schrijf je snel in want de (gratis) kaarten zijn beperkt beschikbaar. Schrijf je hier in. Meer informatie over de WMUG NL is hier te vinden.

 

09:00-09:30 Ontvangst   en Registratie
09:30-09:45 Welkom
09:45-10:45 What’s   new in Configuration Manager 2012 SP1 / R2 (overview) – Wally MeadHear about all the new functionality   with System Center 2012 SP1 / R2 – Configuration Manager, such as support for   the deployment and management of Windows 8.1, unified mobile device   management with Windows Intune, support for Mac OS X and Linux/Unix clients,   infrastructure improvements and more. This session reviews all the new   capabilities in Configuration Manager 2012 SP1 / R2.
10:45-11:00 Pauze
11:00-12:00 Deploying   and Managing Windows 8.1 with Configuration Manager 2012 SP1 / R2 – Wally MeadConfiguration Manager 2012 SP1 / R2   supports the management of Windows 8.1. In this session we provide a deep   technical overview of the capabilities in SP1 / R2 that support deploying and   managing Windows 8.1 features. This includes but is not limited to   enhancements in Operating System Deployment, such as support for Windows To   Go, changes to Application Management to support new Windows 8.1   applications, and changes to the Configuration Manager client to effectively   manage Always-on Always-Connected capable Windows 8.1 devices.
12:00-13:00 Lunch
13:00-14:00 Simplifying   Windows Application Deployment with Setup Commander – Roel van BuerenIT Pro’s   zijn voor de installatie van Windows applicaties veel tijd kwijt met het uitzoeken   van verschillende switches en settings om de uitrol met ConfigMgr 2012 of MDT   zo efficiënt en snel mogelijk te laten verlopen. Veel parameters kunnen   worden gevonden in de knowledgebase van IT Ninja, voorheen AppDeploy.com.   Maar met ‘Setup Commander’ in combinatie met een ingebouwde App Store met   meest gebruikte Windows applicatie setups, wordt deze klus een stuk   eenvoudiger. Dit product wordt speciaal op het WMUG bijeenkomst gelanceerd.   Maker ‘Roel van Bueren’ van ROVABU Software BV vertelt in een deep-dive   sessie het verhaal achter Windows applicatie deployment en Setup Commander.
14:00-14:15 Pauze
14:15-15:15 Unified   Device Management: Configuration Manager 2012 SP1 / R2 – Integrated with   Windows Intune – Wally MeadSystem Center 2012 – Configuration   Manager SP1 / R2 and Windows Intune provide a unified approach for device   management on-premise and through the cloud. Come and learn how this can help   organizations address the complex issues raised by Bring Your Own Device   scenarios. Go deep into the deployment options and how these will enable   single pane of glass management of Windows, Mac OS X, Windows RT, Windows   Phone 8, iOS, and Android devices.
15:15-15:30 Pauze
15:30-16:00 Open vraag   en antwoord – Wally Mead, Kenneth van Surksum en Peter Daalmans
16:00 –   16:45 Netwerk +   borrel

Comments

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post

ConfigMgr 2012 R2 and next version of Windows Intune announced, yesterday

Next Post

Mobile Device Management enhancements in ConfigMgr 2012 R2

Related Posts
Total
0
Share